Retouren & Ruilen:

U heeft een periode van 14 dagen om het product te retourneren of te ruilen, 
ingaande op de dag van levering, onder de volgende voorwaarden:

 1. De retour en/of ruilzending dient altijd binnen 48 uur na ontvangst van tevoren per e-mail info@edithssieraden.nl te worden aangemeld.
 2. De retour gezonden producten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn.
  Edith's Sieraden is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzending. Kies voor de juiste verzendmethode; aangetekend dan wel brievenbuspost met track & trace.
 3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug (indien retour).
 4. U draagt hierbij zelf de kosten van de retour en/of ruilzending. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde artikelen worden door Edith's Sieraden niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. 
 5. Voor het opsturen van vervangende producten zal Edith's Sieraden in geval van defecten, fabricagefouten of foutief gestuurde orders geen bijdrage in de verzendkosten in rekening brengen echter wel bij omruiling.
  Indien u het product aangetekend verzonden wilt hebben, worden deze kosten wel in rekening gebracht.
 6. Bij retour worden reeds betaalde bedragen binnen 8 werkdagen aan u terugbetaald.
 7. Na ontvangst van uw email dat u iets wilt retourneren en/of ruilen krijgt u van ons een retour/ruil formulier via de email gestuurd.
  LET OP! Indien u geen retour/ruil formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de retour gezonden goederen niet in behandeling nemen.
 8. Indien u een verkeerde bestelling ontvangen hebt, zal Edith's Sieraden zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt Edith's Sieraden de gemaakte verzendkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.

 

Uitzonderingen
Een product kan niet geruild of geretourneerd worden indien:

 • Oorknoppen gedragen zijn vanwege hygiënische redenen.
 • De producten beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.
 • U niet binnen 48 uur een bericht gestuurd heeft dat u een product wilt retourneren en/of ruilen.

Alle artikelen worden gecontroleerd, voordat deze opgestuurd worden, op beschadiging en op gebreken. Producten worden bij verzenden goed en stevig ingepakt!

© 2015 - 2024 Edith's Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel